Simonffy Péter

Kávékisokos egy művész szemén keresztül - Simonffy Péter - Omnia

A kávézás kultúrája napjainkra kiszakadt a “reggel egy gyors fekete” korszakból. Országszerte terjed az igényes kávéfogyasztás kultúrája, és már a nagyobb múltú kávégyártók is efelé mozdulnak el.

Ugyan népszerűek a kézműves kávézók is, de vannak napok, amikor nincs alkalmunk eljutni egy ilyenhez, hogy meglegyen az aktuális napi szertartásunk a mennyei itallal. Simonffy Peti ezekre a napokra próbál videójában tanácsot adni, hogy az otthon melegében se kelljen lemondani a keresett ízekről.

Igényes köntösbe bújtatva ad tippeket, hogy az otthon sokaknál már eleve megtalálható eszközökből hogyan lehet kihozni a maximumot.

Egyéb adatok
 • Partner

  Omnia

 • Készítés ideje

  2019-08-15

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód, rövidfilm

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X