Nagy Dániel

Az extrém sportolás mindenkié - Nagy Dani - Samsung

Az extrém sportok népszerűsége a 80as évek óta töretlen. Az ezeket űző sportolók renoméja mindig hordozott magában valami vagányságot és varázslatosat. Mintha egy bűvésztrükköt néznénk. Viszont nem minden extrém sporthoz kell Tony Hawk-nak, vagy Johnny Knoxville-nek lenni ahhoz, hogy látványos dolgokat mutassunk.

A Mountain Bike egy olyan sporteszköz, ami még hazánkban is relatíve sok háztartásban fordul elő, ezért Nagy Dani olyan trükkökből tartott gyorstalpalót, amiket egy kis gyakorlással bárki el tud sajátítani, hogy utána azzal nyűgözze le barátait. A videó oktató jellege miatt egy korántsem technofil közönséget sikerült bevonzania a videónak, ami egy tech promóció esetében különösen szerencsés, feltéve, ha a közönséget megfogja a tartalom.

Dani a videót a Samsung-gal való együttműködés keretében egy adott ponttól a Galaxy S20 Ultra készülékkel rögzítette, mindig jelezve a képen, hogy épp melyik módjában használja azt. Megoldása azért is ötletes, mert a kamerás funkciók extrém sportok és változó környezeti körülmények mellett igazán meg tudják mutatni, hogy mit tudnak, Dani pedig bizonyította, hogy a Galaxy S20 Ultra ilyen helyzetekben is jól vizsgázik.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-12-16

 • Videó kategória

  Sport, életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Nagy Dániel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X