Henry Kettner

A Henry Kettner-Experience - Henry Kettner - Samsung

Henry Kettner és Török Ábel egy szórakoztató játékban mérték össze rajztudásokat a ”pictionary air” segítségével a kiterjesztett valóságban.
Még a játék előtt kapunk egy kis visszatekintést a Samsung Experience Store-ból, ahol tartalomgyártok egymás ellen FIFÁt játszottak, egymás segítségével pedig különböző ételeket főztek.
A játék és az eszköz maga igen egyszerűnek mondható, mivel nem kell hozzá más, mint egy applikáció és némi kreatívívitás. A játékosok kapnak egy Disney mesét, amit le kell rajzolniuk 30 másodpercen belül, a másik játékosnak pedig ki kell találnia a mese címét. A rajztudás és a mesék ismerete elévülhetetlenül fontos szerepet töltött be ebben a játékban.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-12-25

 • Videó kategória

  Humor

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X