Vérengzéssel és sörrel a családokért

2020.04.07.
2020.04.07. Balázs

A karantén, és a jelen helyzet sok dolgot megváltoztatott. Nekünk a szponzorációkhoz való hozzáállásunkat, ebből fakadóan pedig nézők tízezreinek reméljük, a felelősségteljes sörözésről és az öldöklős játékokról alkotott képét sikerül megváltoztatni.

Ahogy azt már korábban írtuk, a Penta Media Group a kialakult krízis-időszak miatt úgy döntött,  tartalomgyártóival karöltve jótékony célra fordítja partneri együttműködéseiből befolyó bevételeinek bizonyos százalékát. Tesszük ezt meggyőződésből, társadalmi empátiából, és a kötelességtudatból, hogy a jelenleg nehéz helyzetbe került embereket segítsük. És, bár csak 2 hete jelentettük ezt be, már most eredményt tudunk felmutatni.

A legendás Doom, az FPS játékműfaj egyik megalkotója, mely új résszel jelentkezett a Bethesda gondozásában, Doom Eternal címmel. A grandiózus, minden nosztalgiát és új igényt kielégítő adrenalinterápia Nessaj és Radics Peti asztalán is landolt, akik örömmel vállalták a feladatot, hogy révészek legyenek a digitális pokolhoz vezető Styx folyón. Nessajnál egy akkurátus Doom-beavatási szertartáson vehetünk részt, hogy a videó végére sebészi pontossággal tudjunk szemeket szaggatni démonok fejéből.

Radics Peti esetében viszont a Doom poklának sötét humorát ismerhetjük meg, hogy nevetni is tudjunk a kitépett szemek tucatján.

De mi végre a sok hulló démon, ha nincs mivel megünnepelni. Simonffy Peti a Miller jóvoltából ivott a magyar Szellemirtók egészségére, majd összedobott egy kreatív Instagram posztot, amiben a soha be nem teljesülő gyönyör pillanatát örökíti meg a folyton kinyíló sörösüveggel, amibe végül nem kortyol bele.

Hála pedig a Bethesdának és a Millernek, a kampányok, amik már csak azért is jótékonyak a jelen helyzetben, mert ötletet adnak, hogy a nézők mivel üssék el idejüket, valós segítséggé is emelkedtek. A két együttműködésből befolyt, félretett pénz ugyanis a TündérPakk Közhasznú Alapítványnál kötött ki, ahol az alapítványt üzemeltető két lelkes anyuka, Szomolányi Timi és Sevcsik M Anna már be is vásárolt belőle tartós élelmiszert. Ezeket pedig hétfőn, Erdőkertesen 10 család kapta meg, védőnői segítséggel.

Erdőkertesi családok Támogatása

Tehát ha azt látjuk, hogy valaki látszólag sokak számára furcsának tűnő viselkedést folytat, mert halomra lő izzó szemű koponyákat, vagy éppen sört iszik, ne ítéljük el elsőre. Lehet, hogy tettével mások éhezése és nehéz sorsa ellen küzd éppen.

Köszönjük Nessajnak, Radics Petinek, Simonffy Petinek a felajánlást, a Cenega Hungarynek és MITO-nak(Miller) az együttműködést, illetve a TündérPakk alapítványnak az áldozatos munkát, amit nap mint nap tesznek minden területen ahol csak segítségre van szükség.

Ez persze csak a kezdeti lépése annak a folyamatnak mely során folyamatos segítséget szeretnénk nyújtani rászorulóknak azokkal az eszközökkel és lehetőségekkel amik számunkra lehetővé válnak.

Folytatás következik….

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X