Services

Tevékenységeink, szolgáltatásaink

Kreatív ügynökségi feladatok

Terméked vagy szolgáltatásodat népszerüsítéséhez megfelelő ötlet és megvalósítás szükséges. Kreatív csapatunk kidolgozza neked és meg is valósítja.

Média gyártás

Videós, képi vagy akár animációs anyagok gyártása saját használatra kreatív szövegírással. Forgatások szervezése, lebonyolítása, hosszú távú tartalomgyártási lehetőségek, legyen az egyszeri vagy akár műsor szintű.

Social management

Már létező social média felületeid teljes menedzsmentje, vagy új felületek kialakítása. Kreatív szövegírás, videós és képi anyagok gyártása, folyamatos kommunikáció követőiddel illetve jövőbeli vásárlóiddal.

PPC kampány kezelés

Kialakított anyagaidat online hirdetési felületeken PPC(kattintás utáni fizetés) kampányokban futtatjuk és kezeljük. Ez által célzottabban, megfelelő célcsoporthoz juttathatod el termékedet vagy szolgáltatásodat.

Webshop üzemeltezés

Teljes körű webshop szolgáltatás influencereknek és cégeknek egyaránt. Termékpaletta kialakítás, grafikai munkák, termék gyártás, logisztika és raktározás, kiszolgálás, ügyfélkezelés.

Influencer marketing

Terméked vagy szolgáltatásod minél szélesebb körben való terjesztése az arra leginkább megfelelő személyekkel. Megtaláljuk neked a megfelelő választást, költségszintedhez és lehetőségeidhez mérten alakítva. Az influencer piac teljes spektrumával dolgozunk.

Services
Work

Partnereink

Kiemelt cégek, akikkel együtt dolgozunk.

Work
Team

Influencerek

Néhány tartalomgyártó akikkel aktívan dolgozunk(lista nem teljes)

THEVR

Gaming, tech

RADICS PETI

Humor

UNFIELD

VLOG, humor, autó

KOVÁCS RAMÓNA

Életmód, sport, fitness

CSIVETTKA

Életmód, beauty, vlog

Avid is Odd

Gaming

NESSAJ

Gaming, humor, sport

CULTUREGEEKS

Ismeretterjesztés,utazás, tech

HENRY KETTNER

VLOG

ZSOMAC

Gaming, vlog

APPLE PIE

Tech, vlog

Yeahunter

Gaming

SIMONFFY PÉTER

VLOG, kisfilm

UNGDANI

Animáció, humor

ZOZO KEMPF

Extrém sport, vlog

JANCSÓ GERGELY

Fényképezés

TheMartinStark

Retusőr, fényképezés, gaming

The Reelcrew

Film, tech, oktatás

I HAVE NO IDEA HUNGARY

VLOG

NAGY DANI

Életmód, sport

BLYYY

Gaming, sport

HERCZEG HAJNI

Életmód, vlog
Team
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X