Rainbow Six: Siege – Hard Mode Challenge x PREDATOR

2019-ben első alkalommal rendeztük meg a Hard Mode nevével fémjelzett gaming community eseményt a BME területén. Több mint 500 fizető nézővel, telt házas rendezvény megrendezésére került sor a legnagyobb Twitch streamer csapat társaságában, rendkívül jó hangulatban, egész napos, izgalmas Rainbow Six meccseknek szurkolva. A rendezvény 16 éven felülieknek szólt, de átlagban 25 éves korosztály látogatta.

Célcsoport és célterületek:

  • FIATALOK
  • GAMING
  • E-SPORT
  • FIÚK-LÁNYOK EGYARÁNT
  • TECH
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X