Zsomac

Szarka Zsombor, ismertebb nevén Zsomac a mobile gaming legismertebbnek mondható hazai nagykövete. Több mint 5 év videós tapasztalattal a háta mögött gyártja a kontenteket négy YouTube csatornája mellett Twitch-re, Facebook-ra és Instagramra is. Csatornáinak diverzitása természetesen a játékok világán felül lefedik a számára fontos egyéb témákat is, beleértve ebbe az utazást, a tech híreket és bemutatókat, de polgári nevén futó csatornáján a számára fontos, extra üzenettel bíró tartalmak is helyet kapnak.

Platformok

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X