Nessaj

Wifi-géniuszok tudástesztje - Nessaj - UPC

Dr. Netrefel Norbert, Nessaj vezeték nélküli internetes kapcsolatokról mindent tudó és megmondó alteregója teszt elé állította a Wifipédia és saját követőit, hogy így summázza a méltán informatív sorozatot.

A videó során az önkritika sem marad el, ahogy egyes szám harmadik személyben kritizálja Nessaj-t, a régi videókat visszanézve. Ez elég alapot ad a szórakozásra, miközben egy valós kvíznek veti alá magát a néző.

Egyéb adatok
 • Partner

  UPC

 • Készítés ideje

  2020-02-07

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X