Broadtest

Well Dán! - Broadtest - Vifa

Amikor a dánoktól hangos a ház, az azt jelenti, hogy valahol egy Vifa Stockholm 2.0 hangszóró van bekapcsolva. Ahogy azt a Vifa Helsinki tesztje alatt is ismertette a Broadtest csatorna Tibije, ez a termékcsalád a high-end hangzást tűzte ki céljának, és ezen a területen maximálisan is teljesít.

Ugyanakkor van, aki arra vágyik, hogy egy arénás koncerten érezhesse magát a saját otthonában, esetleg kisebb rendezvényeken szeretne minőségi hangot elérni zenelejátszójának. Nekik nagyobb darabra van szükségük, és erre válasz a Stockholm 2.0.

Tibi a teszt során szabályos libabőrözés jeleit mutatta, és egyes pontokon szóhoz sem jutott a tiszta hangzás hallatán, ami a mély-magas-közép spektrumot jócskán kinyújtja a zene javára.

Egyéb adatok
 • Partner

  Vifa

 • Készítés ideje

  2019-12-12

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X