CultureGeeks

Volt képük hozzá! - CultureGeeks - Samsung

Elméletileg, ha az ember valamit rövid időn belül koncentráltan, nagy mennyiségben végez, annak az eredménye hamar megmutatkozik a fejlődésben. Legyen az nyelvtanulás, hangszeren gyakorlás, vagy fotózás, a formula működik.

A CultureGeeks párosa ezt az elvet alapul véve vette nyakába Európát, és tesztelte a Samung Galaxy S10 és S10+ telefonok fotófunkcióját extrém igénybevétel mellett. A kihívás lényege, amit maguk elé kitűztek, az volt, hogy 5 nap alatt 1000-1000 fényképet készítsenek, amik mindegyike külön képbeállításban készült.

Bejárták Krakkót, Prágát, Münchent és az osztrák Alpokat, az út alatt készült képeikből pedig válogatást állítottak össze Instagam követőiknek, hogy azok döntsék el szavazataikkal a kihívás győztesét.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-08-27

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X