Unfield

``Veszélyes út, amin jársz, veszélyes út, amin járok`` - Unfield - ORFK-OBB

Az utakon mindig lesznek olyanok, akik a másokra való bármilyen tekintet és tisztelet nélkül fognak vezetni. Viszont, ha ezeknek csak egy része is követ YouTubereket, talán azok hatással tudnak lenni rájuk, így jobbá téve a világot egy kicsit.

Unfield autók iránti rajongása már rég köztudott követői körében, többen kifejezetten az autós tartalmaiért követik. Szenvedélyét jó ügyre felhasználva az ORFK-OBB megkeresésére olyan informatív videót készített, amiben részletezi az öt legveszélyesebb szokást, amit leggyakrabban ápolnak a sofőrök. A videó hitelességét erősíti Berzai Zsolt, rendőralezredes kiegészítő kommentárja is.

Ugyanakkor a balesetek megelőzésének az első lépcsőfoka az állapotfelmérés, mert, ha tudjuk, hogy akár a kocsival, akár a szervezetünkkel valami nincs rendben, máshogy, vagy sehogy nem ülünk a volán mögé. Unfield ezért videójához hozzáfűzte az OMV akkor elindult ingyenes szemvizsgálatának és gépjármű-állapotfelmérésének bemutatását is, ösztökélve nézőit is, hogy tegyenek hasonlóan, legyenek tudatos sofőrök.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORFK-OBB

 • Készítés ideje

  2019-11-03

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  Unfield

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X