Unfield

``Veszélyes út, amin jársz, veszélyes út, amin járok`` - Unfield - ORFK-OBB

Az utakon mindig lesznek olyanok, akik a másokra való bármilyen tekintet és tisztelet nélkül fognak vezetni. Viszont, ha ezeknek csak egy része is követ YouTubereket, talán azok hatással tudnak lenni rájuk, így jobbá téve a világot egy kicsit.

Unfield autók iránti rajongása már rég köztudott követői körében, többen kifejezetten az autós tartalmaiért követik. Szenvedélyét jó ügyre felhasználva az ORFK-OBB megkeresésére olyan informatív videót készített, amiben részletezi az öt legveszélyesebb szokást, amit leggyakrabban ápolnak a sofőrök. A videó hitelességét erősíti Berzai Zsolt, rendőralezredes kiegészítő kommentárja is.

Ugyanakkor a balesetek megelőzésének az első lépcsőfoka az állapotfelmérés, mert, ha tudjuk, hogy akár a kocsival, akár a szervezetünkkel valami nincs rendben, máshogy, vagy sehogy nem ülünk a volán mögé. Unfield ezért videójához hozzáfűzte az OMV akkor elindult ingyenes szemvizsgálatának és gépjármű-állapotfelmérésének bemutatását is, ösztökélve nézőit is, hogy tegyenek hasonlóan, legyenek tudatos sofőrök.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORFK-OBB

 • Készítés ideje

  2019-11-03

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  Unfield

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X