Nessaj

Van-e wifi a víz alatt? - Nessaj - UPC

Nessajnak korábban futott egy sikeres gameplay sorozata, a Raft nevű játékkal, ahol feltalálta a cápák új nevét, ami szimplán csak Karcsi, de ez a követők népszerűségét is elnyerte.

Mivel Nessaj amúgy is fél a cápáktól, egy kis challange-el összekapcsolva, egy humoros-ismeretterjesztő videó keretében, a Tropicariumban lett összeeresztve egy tigriscápával, ha csak a kamerán keresztül is.

Mivel pedig őt magát nem engedték le az állathoz minden bátorsága ellenére, volt alkalma kipróbálni, hogy vajon lehetne-e víz alól stream-elni.

Egyéb adatok
 • Partner

  UPC

 • Készítés ideje

  2019-11-25

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X