Nessaj

Valóban olyan könnyen jön? - Nessaj - Zsebpénzügyes

Nessaj egy olyan témát feszeget, és enged betekintést mélyére, amiről annak ellenére nincs megfelelő mennyiségű és mélységű elérhető információ, hogy a fiatalok egyre nagyobb rétegét érinti. Ez a réteg pedig az, akik úgy gondolják, hogy a videózás, a tartalomgyártói lét lesz az ő megélhetésük.

Sokan vállalkozási és gazdasági ismeretek teljes hiánya nélkül gondolják, hogy ez egy gyors és könnyű meggazdagodáshoz vezető út, minimális munkabefektetéssel és nagy bevétellel. Nessaj ebben segít egy kicsit kitisztítani a képet, szétszedve, hogy egy videós napjainkban valójában mekkora bevételre számíthat, és az milyen formában kerülhet hozzá.

A videó mellesleg egy lelkesítés is volt, a Zsebpénzügyes, 16 éven felüli, gimnazistáknak rendezett versenyére, ami a tudatos anyagi gondolkodást hivatott serkenteni a fiatalok körében.

Egyéb adatok
 • Partner

  Zsebpénzügyes

 • Készítés ideje

  2020-09-18

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X