Nessaj

Valóban olyan könnyen jön? - Nessaj - Zsebpénzügyes

Nessaj egy olyan témát feszeget, és enged betekintést mélyére, amiről annak ellenére nincs megfelelő mennyiségű és mélységű elérhető információ, hogy a fiatalok egyre nagyobb rétegét érinti. Ez a réteg pedig az, akik úgy gondolják, hogy a videózás, a tartalomgyártói lét lesz az ő megélhetésük.

Sokan vállalkozási és gazdasági ismeretek teljes hiánya nélkül gondolják, hogy ez egy gyors és könnyű meggazdagodáshoz vezető út, minimális munkabefektetéssel és nagy bevétellel. Nessaj ebben segít egy kicsit kitisztítani a képet, szétszedve, hogy egy videós napjainkban valójában mekkora bevételre számíthat, és az milyen formában kerülhet hozzá.

A videó mellesleg egy lelkesítés is volt, a Zsebpénzügyes, 16 éven felüli, gimnazistáknak rendezett versenyére, ami a tudatos anyagi gondolkodást hivatott serkenteni a fiatalok körében.

Egyéb adatok
 • Partner

  Zsebpénzügyes

 • Készítés ideje

  2020-09-18

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X