CultureGeeks

Ütős az óra! - CultureGeeks - Samsung

Az okosóra nem mindenkinek való. Vagy mégis? Vajon a sportolókon kívül csak sikkből hordják az emberek, vagy van mindenki számára hasznos funkciója? A CultureGeeks Erzsije egy érdekes megközelítésből vizsgálta meg az okosórákat. Ő nem sportol rendszeresen, ülő munkát végez, és nem figyeli a testének működését.

Kezdetben szkeptikus volt, de úgy gondolta, ad esély a dolognak. Videójukban személyes fejlődésének történetét meséli el az okosóra-tagadótól a rendszeres felhasználóig.

Hála a fogyasztói igények szavát meghalló fejlesztőknek ugyanis már sokkal univerzálisabb dolgokra is használhatjuk okosóránkat, amit amúgy sok egyéb apró eszközzel kéne megoldanunk. Erzsit ezek a funkciók ejtettél rabul és győzték meg arról, hogy ő is a felhasználók táborát akarja gyarapítani.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2018-12-29

 • Videó kategória

  Tech, életmód

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X