Ünnepi hangulatpárbaj Havas Dórával és Nessajjal! | Nessaj - Vodafone

Dóra és Nessaj egy közös karácsonyi kalandban vettek részt a Vodafone szervezésében.

Az Ünnepi hangulatpárbaj során a szervezők arra voltak kíváncsiak, hogy a két influenszer közül ki tud jobban lelkesedni az adott karácsonyi témájú feladatért, ki az, akit jobban átjár a karácsonyi láz.

A lelkesedést egy tudományos eszközzel mérték. Mindketten kaptak egy speciális neuro headsetet, amelyet a kutatók jellemzően az agy különböző területeinek aktivitásának vizsgálására használnak. A megfelelő applikációval társítva ezzel az eszközzel megfigyelhető, hogy a tesztalany adott helyzetben nagyobb érdeklődést mutat-e.

Egyéb adatok
 • Partner

  Vodafone

 • Készítés ideje

  2019-12-09

 • Videó kategória

  Szórakozás

 • Youtube csatorna

  Vodafone Hungary

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X