Unfield

Csenki Patrik, ismertebb nevén Unfield együtt nőtt fel a YouTube-al. 2012-ben regisztrált, akkor még azzal a céllal, hogy rapper karrierjén lendítsen, de aztán rájött, hogy a közönség a zenéje mellett szórakoztató egyéniségére is vevő. Erre építve kezdett el népszerű formátumokat egyedi ötletekkel vegyíteni, és mára a hazai YouTube megkerülhetetlen figurájává vált. Tartalmainak célja általában a szórakoztatás, de nézőivel kialakított szoros viszonyát gyakran használja tanulságos esetek megosztására oktató céllal. Emellett gaming csatornája és streamjei is népszerűek.

Platformok

Néhány megvalósult project

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X