Jancsó Gergely

Tükör nincs, reflex van a Panasonic G90-ben - Jancsó Gergely - Panasonic

Jancsó Gergely profi fotós, viszont a DSLR, azaz a tükörreflexes fényképezőgépekhez szokott, ezért számára a “mirrorless camera”, azaz MILC világa korábban ismeretlen volt, legalább is a tapasztalás szintjén.

A Panasonic jóvoltából Gergő hozzájutott egy G90-es fényképezőgéphez, ami bőven adott neki lehetőséget, hogy hiányos ismereteit pótolja. Déber Gáborral karöltve, aki szintén fotóművész, életszerű helyzeteket teremtettek, amikben egy fotós általában elővenné a kameráját, hogy megnézzék, mennyire tud praktikus lenni, ha a tükör kikerül a fényképező mechanikájából a digitális képfeldolgozás javára.

Az eseményeket színesíti, hogy Gergő a videó készültekor döntött úgy, hogy kutyatartó lesz, így ezt az eseményt is a nézőkkel osztja meg először, miközben a készülék és az objektívek próbája folyik.

Egyéb adatok
 • Partner

  Panasonic

 • Készítés ideje

  2019-08-11

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Jancsó Gergely

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X