Nessaj

Többet ésszel, mint ész nélkül - Nessaj, Radics Peti - UPC

Radics Peti korábban egyik videójában olyan dolgokat állított az internetes kapcsolatok természetéről, amik finoman szólva is kétségbe vonhatók, bár természetesen tette ezt a humor szándékával.

Nessaj, mint a Wifipédia szószólója úgy érezte, revansot kell vennie a téves információ-terjesztés miatt, ezért egy elmepárbajra hívta ki Petit, Broadtest Tibi asszisztálásával.

Peti nem kifejezetten erre a revansra számított, de végül a magának járó elégtételt is. A szórakoztató, de egyúttal informatív tartalom tanulsága, hogy mindig járjuk körbe a lehetséges megoldásokat, mielőtt a szolgáltatást okolnánk.

Egyéb adatok
 • Partner

  UPC

 • Készítés ideje

  2019-09-30

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, humor

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X