Henry Kettner

Tiszta Amerika! - Henry Kettner - Samsung

Mindig is vonzott az amerikai „életérzés”. Valószínűleg a média és az amerikai filmek hatása, de szerettem volna megtapasztalni, megélni mindazt, amit eddig csak filmekelehetett látni, és sétálni Los Angeles homokos partjain.

Junkfoodot enni utcai hotdog-os standoknál, vagy egy piros műbőrhuzatos boxban ülve hamburgert enni miközben a felszolgáló literszámra önti a híg filterkávéjukat a bögrébe. Száguldozni a Route 66-en, és kisvárosokban megszállni lakókocsival. Megnézni minden nevezetességet amerre az út visz, és beszippantani az amerikai kultúrát ha más nem csak egy rövid időre.

Egy ilyen utazás nagyon sok szervezést, kiadást és szabadnapot jelent egy dolgozó embernek, ezek ellenére mindent megér az „Újvilág felfedezése”. Erről szól Henry Kettner videója, amiben a dokumentáláshoz a Samsung Galaxy S10-et vitte magával.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-09-14

 • Videó kategória

  Humor

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X