Henry Kettner

Tiszta Amerika! - Henry Kettner - Samsung

Mindig is vonzott az amerikai „életérzés”. Valószínűleg a média és az amerikai filmek hatása, de szerettem volna megtapasztalni, megélni mindazt, amit eddig csak filmekelehetett látni, és sétálni Los Angeles homokos partjain.

Junkfoodot enni utcai hotdog-os standoknál, vagy egy piros műbőrhuzatos boxban ülve hamburgert enni miközben a felszolgáló literszámra önti a híg filterkávéjukat a bögrébe. Száguldozni a Route 66-en, és kisvárosokban megszállni lakókocsival. Megnézni minden nevezetességet amerre az út visz, és beszippantani az amerikai kultúrát ha más nem csak egy rövid időre.

Egy ilyen utazás nagyon sok szervezést, kiadást és szabadnapot jelent egy dolgozó embernek, ezek ellenére mindent megér az „Újvilág felfedezése”. Erről szól Henry Kettner videója, amiben a dokumentáláshoz a Samsung Galaxy S10-et vitte magával.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-09-14

 • Videó kategória

  Humor

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X