Tesla Model S Long Range | TheVR - Teslounge

A Tesla az elektromos autóipar éllovasa. Olyan fejlett technológiai és szoftveres megoldásokat használnak, amelyek egyedülállóak és úttörőnek tekinthetőek nagyon sok szempontból. Egy ilyen modern járművel az autózás egy teljesen új élményt nyújt.

De vajon mit gondol erről a TheVR csapata? Néhány napos használatot követően személyes tapasztalatukat egy videó formájában osztották meg a nagyközönséggel.

Miközben minden lényeges információt megtudunk a vezetéséről, hatótávjáról és töltéséről – vagy éppen arról, hogy hogyan tudjuk elütni az időt várakozás közben -, elképesztő felvételeket láthatunk erről a nem mindennapi járműről.

Egyéb adatok
 • Partner

  Teslounge

 • Készítés ideje

  2019-10-17

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X