Nessaj

Telefonos tűz-falás gátlók - Nessaj - Samsung

Ahogy az ősi kopt mondás tartja, amit a tűz fal, azt már tűzfal meg nem védi. Tűzfal és vírusirtó ma már nem csak a számítógépekre található meg, mivel adatainkat, fontos dokumentumainkat, jelszavainkat is tároljuk már a telefonunkon, főleg, ha vállalati szintről beszélünk. Ezek a módszerek viszont még mindig nem ismertek kellően széles körben, és sokan a tájékozatlanságuk miatt esnek adathalászat, vírus, vagy hacker áldozatául.

Nessaj videójában a Samsung biztonsági rendszerébe, a Knox-ba nyerhetünk mélyebb betekintést, ami mellett egyéb biztonsági tippeket is megosztott a nézőkkel, amit első sorban Samsung felhasználók, de némelyiket más Androdos készüléket használók is gond nélkül alkalmazhatnak, ha nagyobb biztonságban szeretnék tudni adataikat.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-09-12

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X