CultureGeeks

Telefon, mint kamerapótló - CultureGeeks - Samsung

Bence és Erzsi, a CultureGeeks csapata tipikus példája azoknak a tartalomgyártóknak, aki nem csak azért készít el egy új videót, hogy legyen tartalom, hanem mert látszik rajtuk, hogy élvezik a folyamatot. Ezért lehetett, hogy amint a pandémia beköszöntött, azonnal kimentek a városba, hogy a lezárások előnyeit tapasztalhassák meg, és olyan felvételeket készíthessenek, amiket más esetben lehetetlen lenne.

Videójukban az ihleten felül azoknak kínálnak tippeket, akik számára csak telefonos filmezési lehetőség áll rendelkezésre, viszont azzal szeretnének olyan hatást elérni, mintha filmes gépet használtak volna. Ehhez kaptak a Samsung-tól egy Galaxy S20+ és egy Galaxy S20 Ultra készüléket, amik olyan speciális funkciókkal van felvértezve, hogy egyes esetekben valóban nem lehet elsőre megkülönböztetni a drága, full-frame kamerák képétől a kapott eredményt.

A videó egyszerre oktat videózás-technikát és videózás-szeretetet is, miközben megmutatja, hogy a készülékek feature-jeit hogyan lehet leginkább kiaknázni.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-05-23

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód, tech

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X