TheVR

Tabra magyar! - TheVR - Samsung

A nézőközönség nagyrésze azért nem szokta kedvelni a szponzorált tartalmakat, mert azok gyakran őszintétlenül mutatják be a terméket, és pusztán azért, mert fizettek a tartalomért, a tartalomgyártó csak áradozik arról.

Ha egy gyártó hisz a termékében, nem várja el, hogy csak a pozitívumokat mondják el róla, hiszen, ha azok elég erősek, akkor kibírják a negatívumokat is. A néző pedig így sokkal inkább hiszi el, ha a szummát a pozitív oldalra hozza ki. Ehhez viszont az is kell, hogy a tartalomgyártó szavának legyen akkora hitele, hogy ezt megtehesse, mert a termék gyártója nekik bocsájtja meg, miközben egy sokkal hatékonyabb eredménnyel jár.

Ilyen renoméval szerencsére már bír a TheVR csapata, ezért volt bocsánatos részükről, hogy a Samsung Galaxy Tab S7 Plus bemutatását ilyen őszinte köntösben tehette ezt. Bár hozzá kell tenni, hogy ehhez kellett a Samsung rugalmassága is, de a videóra érkezett megtekintés és lájkszám igazolja az elméletet.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-08-07

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X