TheVR

Tabra magyar! - TheVR - Samsung

A nézőközönség nagyrésze azért nem szokta kedvelni a szponzorált tartalmakat, mert azok gyakran őszintétlenül mutatják be a terméket, és pusztán azért, mert fizettek a tartalomért, a tartalomgyártó csak áradozik arról.

Ha egy gyártó hisz a termékében, nem várja el, hogy csak a pozitívumokat mondják el róla, hiszen, ha azok elég erősek, akkor kibírják a negatívumokat is. A néző pedig így sokkal inkább hiszi el, ha a szummát a pozitív oldalra hozza ki. Ehhez viszont az is kell, hogy a tartalomgyártó szavának legyen akkora hitele, hogy ezt megtehesse, mert a termék gyártója nekik bocsájtja meg, miközben egy sokkal hatékonyabb eredménnyel jár.

Ilyen renoméval szerencsére már bír a TheVR csapata, ezért volt bocsánatos részükről, hogy a Samsung Galaxy Tab S7 Plus bemutatását ilyen őszinte köntösben tehette ezt. Bár hozzá kell tenni, hogy ehhez kellett a Samsung rugalmassága is, de a videóra érkezett megtekintés és lájkszám igazolja az elméletet.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-08-07

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X