Nessaj

Szövetségben az erő és az online játék show-kban - Nessaj - Honfoglaló

A Honfoglaló játék sokunkban kedves emlékeket ébreszt, ahogy barátainkkal éjszakába nyúlva próbáltuk újra és újra elfoglalni, újra felosztani kis hazánkat. A játék természetesen ma is nagy népszerűségnek örvend, kinőtte már magát fizikai társasjátéknak, és televíziós játékshow-nak is.

2019 augusztus óta pedig már a YouTube-on is fut az eredeti alkotók közreműködésével a játék egy újragondolt változata, ahol a játékosok szövetségben próbálják legyőzni a Sötét Nagyurat, akit a műsorvezető testesít meg.

Nessaj nemcsak az első adásban vállalta magára ez utóbbi szerepet, de azóta rendszeresen visszatérő műsorvezetője a sikerrel futó szériának. Az első adás érdekessége, hogy a felvételei az eredeti tévés játék stúdiójában történek, mielőtt saját stúdiót kapott volna a játék.

Egyéb adatok
 • Partner

  Honfoglaló

 • Készítés ideje

  2019-08-30

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X