Nessaj

Szerelem első játszásra - Nessaj - Samsung

A Brawl Stars 2017 óta töretlen sikerrel lopakodik előre a mobil-játékok piacán. Maga a mobile gaming előnye, hogy bármikor előveheti a játékos kedvű felhasználó, hogy pillanatnyi feszültségét ezzel oldja, unalmát ezzel üsse el. Ehhez persze fontos a jó készülék is, ami a Samsung jóvoltából mindig Nessaj rendelkezésére áll.

A Brawl Stars ezt a pihenőidőt rázza fel rajzfilmszerű grafikájával, és pörgős játékmenetével egy csapatokat egymásnak eresztő párperces harcban. Nessaj pedig, bár korábban nem játszott vele, a kommentelői tömeges megszavazására fejest ugrott a kalandokba.

A játék gyakorlatilag már első alkalommal magával ragadta, és a szórakoztató videó után mások számára is meggyőző lehet, hogy megér egy próbát.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-07-29

 • Videó kategória

  Gaming

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X