TheVR

Szép, selymes loadingom - TheVR - Sony

Egy termékről megjelenése előtt mindig nehéz beszélni, még annak ellenére is, hogy maga a termék már kész. Köszönhető ez az információs embargóknak, de egy olyan konzol, mint a PlayStation 5 esetében annak is, hogy míg a hardver készen állt, a játékgyártók nem tartottak még ott, hogy olyat mutassanak, ami valóban kiaknázza az új lehetőségeket.

Ebben a nehéz helyzetben találta magát a TheVR csapata, akik megjelenés előtt kaptak a Sony-tól egy PS5-öt, de a mélyreható teszteléshez a körülmények korántsem voltak ideálisak. A videóból viszont kitűnik a srácok tehetsége, hiszen ahelyett, hogy megfutamodtak volna, adtak egy átfogó összegzést az eddig tapasztalható különbségekből a konzol előző generációs csúcsdarabjához képest.

A fejlődés az említett területeken látványos, ahogy az a videóból át is jön a nézőnek, ugyanakkor ehhez kellett Pisti kreativitása is, hogy meg tudja találni azokat a pontokat, ahol az akkor ismerhető információk és lehetőségek tudatában demonstratív példával tud élni.

Egyéb adatok
 • Partner

  Sony

 • Készítés ideje

  2020-11-07

 • Videó kategória

  Tech, gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X