TheVR

Szép, selymes loadingom - TheVR - Sony

Egy termékről megjelenése előtt mindig nehéz beszélni, még annak ellenére is, hogy maga a termék már kész. Köszönhető ez az információs embargóknak, de egy olyan konzol, mint a PlayStation 5 esetében annak is, hogy míg a hardver készen állt, a játékgyártók nem tartottak még ott, hogy olyat mutassanak, ami valóban kiaknázza az új lehetőségeket.

Ebben a nehéz helyzetben találta magát a TheVR csapata, akik megjelenés előtt kaptak a Sony-tól egy PS5-öt, de a mélyreható teszteléshez a körülmények korántsem voltak ideálisak. A videóból viszont kitűnik a srácok tehetsége, hiszen ahelyett, hogy megfutamodtak volna, adtak egy átfogó összegzést az eddig tapasztalható különbségekből a konzol előző generációs csúcsdarabjához képest.

A fejlődés az említett területeken látványos, ahogy az a videóból át is jön a nézőnek, ugyanakkor ehhez kellett Pisti kreativitása is, hogy meg tudja találni azokat a pontokat, ahol az akkor ismerhető információk és lehetőségek tudatában demonstratív példával tud élni.

Egyéb adatok
 • Partner

  Sony

 • Készítés ideje

  2020-11-07

 • Videó kategória

  Tech, gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X