Nessaj

Szavaink súlya egy filmben bemutatva - Nessaj - Mozinet

Hartung Attila FOMO, azaz Fear of Missing Out című filme egy olyan jelenséget dolgoz fel, ami a közösségi média mindennapi életbe való befurakodása óta egyre nagyobb számban van jelen. Ez pedig az a szorongás, amit élmények kihagyása miatt érzünk, amiket úgy tűnik, hogy kihagyunk, de valójában a mi életünk azok nélkül is teljes lenne. Emellett az internetes inzultálás is terítékre kerül.

Nessaj videós feldolgozása a filmnek a Mozinet kérésére egy szokásostól eltérőbb, egy társadalmi kísérlettel lett egybekötve az által, hogy gimnazista osztályokkal nézette meg a filmet, akik ennek a jelenségnek leggyakoribb áldozatai. A vetítés során a gyerekek reakcióit figyelte, majd beszélgetett velük a témáról és a filmről.

Maga a film is tanulságos darab, és Nessaj megvalósításában a kritikának is más töltetet ad a mélyebb megközelítés.

Egyéb adatok
 • Partner

  Mozinet

 • Készítés ideje

  2019-10-16

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X