CultureGeeks

'Szárnyal a kedv, mint a kacsamadár...' - CultureGeeks - Samsung

Ungdani és a CultureGeeks Samsung jóvoltából készült közös kihívásvideójának második része utóbbi csatornáján kapott helyet. Az első részben Bence és Erzsi készítettek fotókat Daninak, amit ki kellett egészítenie rajzaival.

Itt viszont fordult a helyzet, és Dani adta a vicces, rajzfilmszerű karaktereket, amiket ez esetben is a Galaxy Tab S7-et használta, Bencééknek pedig Budapestet járva kellett megtalálniuk azokat a helyeket, helyzeteket, amiket lefotózva be tudják építeni Dani figuráit. A képekhez a Galaxy S20+ és S20 Ultra készülékeket használták, szintén a Samsung jóvoltából.

A vicces, könnyed hangvételű tartalom a kreativitás szabad szárnyalásáról szól, és amellett, hogy célja a szórakoztatás, egyben ihletet is kíván adni mind a fotózás-képszerkesztés, mind a rajzolás iránt rajongók számára.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-07

 • Videó kategória

  Életmód, humor, tech

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X