Broadtest

Szakmai fejhajtás egy fontos alkotás előtt - Broadtest - Mozinet

Hartung Attila FOMO, azaz Fear of Missing Out című filme egy olyan jelenséget dolgoz fel, ami a közösségi média mindennapi életbe való befurakodása óta egyre nagyobb számban van jelen. Ez pedig az a szorongás, amit élmények kihagyása miatt érzünk, amiket úgy tűnik, hogy kihagyunk, de valójában a mi életünk azok nélkül is teljes lenne. Emellett az internetes inzultálás is terítékre kerül.

A Broadtest tagjai régóta mozognak a filmes szakmában, ezért más szemmel is vizsgálják a mozivászonra kerülő alkotásokat, mint az egyszeri néző. Tibi a nyelvezet, a képi világ és a karakterek szűrőjén keresztül veszi górcső alá a FOMO-t, és világít rá fontos részletekre.

Mivel maga a kritika spoilermentes, így azok számára is élvezhető, sőt kifejezetten ajánlott, akik még csak gondolkodtak rajta, hogy megnézzék-e.

Egyéb adatok
 • Partner

  Mozinet

 • Készítés ideje

  2019-10-12

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X