Broadtest

Száguldás, roller-szerelem - Broadtest - Xiaomi

Az elektromos rollerek napjainkra a mindennapi utcakép részévé váltak a nagyobb városokban. Budapest-szerte tűnnek fel kisebb-nagyobb csoportokban a munkába igyekvő, vagy buliból haza tartó felhasználók, külföldön pedig hatványozott a számuk.

De mi a helyzet a vidéki kisvárosokban? Amikor a modern technológia találkozik a magyar valósággal? Broadtest Tibi, lévén, hogy pont egy ilyen helyen él, úgy gondolta, hogy próba alá veti a Xiaomi MI M365-ös elektromos rollerét. Kipróbálta, milyen vele a klasszikus, kátyús utakon suhanni, vagy mi történik, ha csak földúton, vagy füves területen tudunk közlekedni.

A videóban még egy társadalmi kísérlet is helyet kapott, Tibi ugyanis tesztelte útjai során, hogy a helyi közösség mennyire fogadja el a jármű létét. Egy gyógyszertárba és egy hipermarketbe is magával vitte, kíváncsian várva, hogy vajon ezért ki fogják-e küldeni. Az eredmény meglepő lett minden téren.

Egyéb adatok
 • Partner

  Xiaomi

 • Készítés ideje

  2019-12-05

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X