Broadtest

Száguldás, roller-szerelem - Broadtest - Xiaomi

Az elektromos rollerek napjainkra a mindennapi utcakép részévé váltak a nagyobb városokban. Budapest-szerte tűnnek fel kisebb-nagyobb csoportokban a munkába igyekvő, vagy buliból haza tartó felhasználók, külföldön pedig hatványozott a számuk.

De mi a helyzet a vidéki kisvárosokban? Amikor a modern technológia találkozik a magyar valósággal? Broadtest Tibi, lévén, hogy pont egy ilyen helyen él, úgy gondolta, hogy próba alá veti a Xiaomi MI M365-ös elektromos rollerét. Kipróbálta, milyen vele a klasszikus, kátyús utakon suhanni, vagy mi történik, ha csak földúton, vagy füves területen tudunk közlekedni.

A videóban még egy társadalmi kísérlet is helyet kapott, Tibi ugyanis tesztelte útjai során, hogy a helyi közösség mennyire fogadja el a jármű létét. Egy gyógyszertárba és egy hipermarketbe is magával vitte, kíváncsian várva, hogy vajon ezért ki fogják-e küldeni. Az eredmény meglepő lett minden téren.

Egyéb adatok
 • Partner

  Xiaomi

 • Készítés ideje

  2019-12-05

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X