Nessaj

Stadion-study on - Nessaj - MLSZ

A Puskás Aréna építészetileg és sportolók, vagy akár a nagy előadók igényei szerint egy grandiózus épület. Főleg, ha hozzávesszük, hogy mekkora eseményeknek fog otthont adni, többek közt az EURO 2020-nak, hogy csak egy közelit említsünk.

Amikor még nem lehetett látni a végleges kinézetét, megkeresett minket a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), hogy Nessaj szemén keresztül mutathassák be az akkor még épülő, új Puskás Arénát.

A videó során egy különleges körtúrát kaphattak a nézők a klasszikus Nessaj stílusban, ami az építkezést is pozitív, előnyös oldaláról mutatta be. Végtére is, ha egy olyan épülettel gazdagodik a város, ami egy egész kontinensről vonzza oda az embereket, az nemcsak a sportrajongók számára érdekes esemény.

Egyéb adatok
 • Partner

  MLSZ

 • Készítés ideje

  2019-06-13

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, sport

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X