Nessaj

Sorozatos jó ötletek karanténra - Nessaj - HBO

Amikor kitört a pandémia hazánkban is, a sorozatokra és filmekre kihegyezett streaming szolgáltatók sorsa az addigiakhoz képest is sokkal jobbra fordult. Ekkorra viszont a megnövekedett közönségszám már egy akkora kínálattal találta szembe magát, amiben vezérhangok nélkül leginkább céltalanul bolyongott, és sokan azért pattantak vissza ezekről a szolgáltatókról, mert a bőség zavarában nem tudták, mit hogy érdemes.

Nessaj ezt a vezérhangot kívánta betölteni, hogy az áprilisban még bőven tetőző első hullám alatt legyenek támpontjai a követőinek valakitől, akinek bíznak az ízlésében és tájékozott. Az HBO Go tárából választotta ki és mutatta be öt kedvencét, a Westworld-öt, a Bezzeg szülőket, a Modern családot, A Szolgálólány meséjét és az Ifjú Sherlock-ot.

A 116K+ megtekintés pedig jól mutatja, hányaknak segített a választásban.

Egyéb adatok
 • Partner

  HBO

 • Készítés ideje

  2020-04-20

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X