Herczeg Hajni

sLOVEnia szíve lencsevégen - Herczeg Hajni - Samsung

A Samsung Galaxy S10+ már nemcsak fotózásában, de videók terén is áttörést jelent a korábbi telefonos kamerázáshoz képest, az influencerek pedig nem győzik bemutatni a szebbnél szebb tájakat, amik megörökítéséhez az új telefont használják.

Hajni Szlovéniai útja alkalmából döntött úgy, hogy otthon hagyja profi kameráját, és az egész utat a Samsung Galaxy S10+-al videózza. A felvételeket végül úgy döntött, élményszerűbb hatása miatt inkább nem szakítja meg beszéddel, és egy egybefüggő montázst rakott össze útjából, ami kellően demonstrálja a készülék képalkotó teljesítményét.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-12-16

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Herczeg Hajni

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X