Simonffy Péter

Péter folyamatos változásokon keresztül menő igazi művészi elemekkel operáló tartalomgyártó. Klasszikus vloggerként indult de immáron a magyar YouTube egyik legkülönlegesebb alkotójává vált személy lett. Filmes múltja, vágási technikái és látásmódja által a végső produktum, legyen az saját videó vagy reklámfilm, egész biztosan különleges, hátborzongató érzést kölcsönöz a nézőknek.

Platformok

Néhány megvalósult project

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X