Sennheiser Ambeo Soundbar | TheVR - Sennheiser

A TheVR-nál korábban már járt a termékcsalád egy tagja, az AMBEO Smart Headset, amellyel megtapasztalhatták, hogy a gyártó milyen magas szinten jár a 3D hangzás terén.

A széria legújabb tagja, a Sennheiser AMBEO Soundbar házimozi hangzást kínál egyetlen hangsugárzó használatával.

A csatorna életében először láthatunk hangprojektor bemutatót. A technikai részleteken túl arra is választ kapunk, hogy kiknek ajánlott, illetve hogy helyettesíthet-e egy ilyen termék egy hagyományos 5.1-es vagy akár egy 7.1-es hangrendszert?

Egyéb adatok
 • Partner

  Sennheiser

 • Készítés ideje

  2019-09-26

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X