Nagy Dani

Samsung Store körbejárás - Nagy Dani - Samsung

Dani egy vlog epizód keretein belül mutatja be nekünk a Ferenciek terén található Samsung Experience Store Downtown-t.

Az üzletben a legmodernebb Samsung termékeket próbálhatjuk ki és vásárolhatjuk meg, mint például az ebben az epizódban is bemutatott Samsung Galaxy Fold széthajtható okostelefon.

Az emeleti kiállító helyiségben konyhai és szórakoztató elektronikai okoseszközöket nézhetünk meg, és ha esetleg kétségeink támadnának egy-egy termék felől, mint ahogyan Danival is megtörtént a robotporszívóval kapcsolatban, a segítő személyzet a rendelkezésünkre áll, akiktől bátran kérdezhetünk a készülékekről.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-01-18

 • Videó kategória

  Életmód, Tech

 • Youtube csatorna

  Nagy Dani

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X