Nessaj

Samsung okosóra projekt - Nessaj

Nessaj 2017 óta dolgozik együtt a Samsunggal. A gyártó ebben az évben is kidobta az új, sportolásra tervezett okosóráit. Nem volt kérdés, hogy amellett, hogy neki is kell egy, szívesen bemutatja hasznosságát, illetve azt, hogy szerinte érdemes-e ilyen eszközt vásárolni.

Tényleg motivál és mozgásra ösztönöz? Miért jobb az okosóra, mint a klasszikus változat?

A videóból az is kiderül, hogy természetesen mindenki másféle funkcióit használja ki ezeknek a tárgyaknak, különböző céllal. Nem mindenkinek szükséges egy ilyen modern darab, de a technológia fejlődése és a bennük rejlő lehetőségek egyre nagyobb teret nyitnak mindenki számára arra, hogy egyszer beszerezzen egyet.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2018-12-05

 • Videó kategória

  Tech/Sport

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X