Kovács Ramóna

Samsung Galaxy Buds - Kovács Ramóna - Samsung

A Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató tökéletes választás azoknak, akik szeretnek egy kompakt méretben okos megoldást kapni. Ugyanis kialakítása az okos funkcióknak köszönhetően a zenehallgatás irányítását is megkönnyíti.

Ezek a tulajdonságok igazán jól jönnek Raminak, miközben a babakocsit tolva hosszú sétákra megy Olivérrel. Így amíg a baba alszik, ő is beteheti kedvenc lejátszási listáját, vagy épp hívásokat is fogadhat közben. Nem kell a telefonját elővennie, mert a fülhallgató érintéssel irányítható.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-01-18

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X