Kovács Ramóna

Samsung Beach - Kovács Ramóna - Samsung

Kovács Ramóna hosszútávú együttműködésbe kezdett a Samsunggal, aminek apropójából meghívást kapott a Lupa-tó partján megnyitásra kerülő Samsung Beach koktélpartijára és videójában bemutatja ezt az új közösségi helyszínt.

A tengerparti hangulatú homokos strandon, minden igényt kielégítő exkluzív környezetben kapcsolódhatnak ki a látogatók.

Az épületben kialakításra került egy gaming szoba és egy pop-up store, ahol kipróbálhatunk és megvásárolhatunk Samsung eszközöket és kiegészítőket.

A Samsung fontosnak tartja a kortárs művészetek népszerűsítését, így a klubházat egyfajta kulturális találkozóhelyként képzelték el, amely helyt ad majd kiállításoknak, koncerteknek és egyéb szórakoztató programoknak is.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-06-29

 • Videó kategória

  Életmód, Sport, Tech

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X