Nessaj

Reális álom egy Reálossal játszani - Nessaj - Hankook

Ha megkérdeznénk egy fiatal focistapalántát, hogy érezné magát, ha egy Real Madrid játékos jönne neki edzést tartani, és leshetne el tőle trükköket, biztos kiugrana a bőréből örömében.

Nessaj, a nagy gyerek hasonló érzéseket kapott lencsevégre, és érzett maga is, amikor a Hankook jóvoltából részt vehetett Telkiben, a magyar labdarúgó válogatott edzőközpontjában egy Real Madrid szakemberei által tartott, fiatal labdarúgóknak szóló edzésen.

Beszélhetett Álvaro Arbeloaval a Real Madrid labdarúgójával a helyszínen egy interjú keretében, és árgus szemekkel követte az edzést, ahol a mester oktatta az új generációt.

Egyéb adatok
 • Partner

  Hankook

 • Készítés ideje

  2019-09-27

 • Videó kategória

  Sport

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X