Predator Helios 700 | TheVR - Acer

Ez a robusztus, közel 5 kilós gamer laptop egyértelműen egy asztali gép helyettesítésének célját szolgálja, amit ha kell, magunkkal tudunk vinni.

A termék hűen tükrözi a megszokott Predator megjelenést az anyaghasználatban és formatervezésben. A gép különlegessége, hogy be lehet kapcsolni benne egy úgynevezett Turbo módot. A billentyűzet előre csúsztatható, ezáltal kapunk egy kényelmesebb csuklótámaszt, plusz így szabadabbá válik a hűtőrendszer, ezáltal még több levegőhöz jutnak az alkatrészek. Így ebben az állásban még hatékonyabban tud működni a gép.

Egy gaming laptop esetén fontos, hogy milyen vékony, vagy elfogadható a nagy méret, hogyha a teljesítmény a lényeg?

Egyéb adatok
 • Partner

  Acer

 • Készítés ideje

  2019-11-26

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X