Radics Peti & Simonffy Péter

Péterek összefogása a jó cél érdekében - ORFK-OBB

Ha alkohol hatása alatt ülünk volán mögé, az jelentős következményekkel járhat: komoly sérülések és halálok okozója a közúti közlekedésben. Sajnos gyakorisága miatt nagy gond az Országos Balesetmegelőzési Bizottságnak és persze nekünk, átlagembereknek is. Hogyan lehet ebben a témakörben összekötni egy zenei klipet, egy humorcsatornát és egy kisfilmes videóst?

A tartalomgyártók közti együttműködések sok esetben rengeteg munkát és egyeztetést igényelnek, de a végeredmény, illetve az, hogy senkinek sem kell tőle távol álló, idegen anyagot létrehoznia, minden erőfeszítést megér!

A felállás nem egyszerű, de nem is kivitelezhetetlen. Így lett elkészítve Radics Peti vezetésre és annak problémáira felhívó humoros, ámbár mégis komoly anyaga. Emellett Simonffy Péter werkfilmje is megtekinthető az Intim Torna Illegál új klipjéről, amelyet az OBB és a Heineken támogatott. Az ittas vezetés kockázataira hívja fel a figyelmet.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORFK-OBB

 • Készítés ideje

  2019-05-29

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Radics Peti

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X