Radics Peti

Összefogás ereje a jó ügy érdekében Radics Peti - ORFK-OBB

Bár több kisebb és nagyobb tartalomgyártó van már a magyar szférában, de meglehetősen ritkán akad példa egy meghatározott témában való közös projektre. Ezt az űrt kívánja betölteni egy fontos üzenettel karöltve Peti.

7 videós gárda összefogásának, az ORFK-OBB szakmai támogatásának, a Broadtest csapatának eredményeként jött létre „Az Utolsó Nap!” névre elkeresztelt anyag. Témája a mobiltelefon vezetés közbeni használata: ennek veszélyeire hívja fel a figyelmet. A felvétel elsöprő sikert aratott a nézők között.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORFK-OBB

 • Készítés ideje

  2018-11-25

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Radics Peti

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X