Nessaj

Önként és dalolva az EURO 2020-ért - Nessaj - MLSZ

Az önkéntesség nemcsak szép dolog, de világszerte az önkéntesek teszik ki a nemzetközi sportesemények gyakorlati megvalósulásának legnagyobb munkaerejét. Ez lehetőséget ad a más kultúrákkal való közelebbi kapcsolatba lépésre, arra, hogy a színfalak mögött mozogjunk, és hogy hozzátegyünk egy kicsit valami nagy létrejöttéhez.

Az EURO 2020-hoz közeledve a hazai szervezőknek is egyre fontosabb, hogy többen lássák meg ebben a vállalásban a szépséget, és csatlakozzanak az önkéntesekhez. A videó célja a toborzás elősegítése volt. Ebben az önkéntes csapat vezetője, Lisztes Krisztián működött közre.

Egyéb adatok
 • Partner

  MLSZ

 • Készítés ideje

  2019-08-13

 • Videó kategória

  Sport

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X