Kovács Ramóna

Okos-szisztéma - Kovács Ramóna - Samsung

A Samsung nagy hangsúlyt fektet az eszközök összehangolására, amit a Smart Things alkalmazáson keresztül vitt professzionális szintre. Az egy rendszerben működő okos-ökoszisztéma a telefonban központosul, amivel a TV-től a mosógépen át a fülhallgatóig minden eszköz irányítható.

Rami videójában a karácsonyi előkészületekbe csempészi be a Samsung termékeinek, és az ökoszisztémának az előnyeit, lévén, hogy karácsonyra egy Qled TV-vel lepték meg magukat, ami úgy illeszkedett be a többi eszközük közé, mintha csak egy hiányzó puzzle darab lett volna.

Rami még Danit is meglepte tech tudásával, mivel ő volt, aki kiválasztotta a TV-t, és előbb tanulta ki a Smart Things és a Smart View használatát is, amit volt olyan kedves, hogy megmutatott Daninak, akinek fiú létére ez teljesen új felfedezés volt.

A családias hangulatú, karácsonyi idillbe betekintés könnyeddé teszi a szponzoráció elhelyezését is, és ahogy elkezdenek beszélni saját karácsonyi ajándékukat képező készülékről, kibújik belőlük az őszinte gyerek.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-12-22

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X