Kovács Ramóna

Okos-szisztéma - Kovács Ramóna - Samsung

A Samsung nagy hangsúlyt fektet az eszközök összehangolására, amit a Smart Things alkalmazáson keresztül vitt professzionális szintre. Az egy rendszerben működő okos-ökoszisztéma a telefonban központosul, amivel a TV-től a mosógépen át a fülhallgatóig minden eszköz irányítható.

Rami videójában a karácsonyi előkészületekbe csempészi be a Samsung termékeinek, és az ökoszisztémának az előnyeit, lévén, hogy karácsonyra egy Qled TV-vel lepték meg magukat, ami úgy illeszkedett be a többi eszközük közé, mintha csak egy hiányzó puzzle darab lett volna.

Rami még Danit is meglepte tech tudásával, mivel ő volt, aki kiválasztotta a TV-t, és előbb tanulta ki a Smart Things és a Smart View használatát is, amit volt olyan kedves, hogy megmutatott Daninak, akinek fiú létére ez teljesen új felfedezés volt.

A családias hangulatú, karácsonyi idillbe betekintés könnyeddé teszi a szponzoráció elhelyezését is, és ahogy elkezdenek beszélni saját karácsonyi ajándékukat képező készülékről, kibújik belőlük az őszinte gyerek.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-12-22

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X