Nessaj

Okos állatoknak okos eszközök - Nessaj - UPC

Az okos eszközök már rég betörtek a modern ember életébe. Okos órák, mérlegek, hűtők, stb. mindenre találunk már egy “okos” megoldást. Azt azonban kevesen tudják, hogy okos eszközöket a kedvenceinknek is vehetünk már.

Nessaj a UPC segítségével kutyáján, Nessin keresztül próbálta ki ezeket az eszközöket, és mutatta be azok gyakorlati hasznát. Az okos nyakörv, az okos fekhely, vagy az okos etető már nem csak kitalációk, és egyre több hasonló eszköz fog megjelenni a piacon, így érdemes már most képbe kerülni.

A videóban igyekeztünk arra törekedni, hogy ne egy klasszikus értelembe vett állatos videó készüljön, hanem valami előremutató, informatív, az új technológiák bemutatásával pedig úgy érezzük, elértük a célt.

Egyéb adatok
 • Partner

  UPC

 • Készítés ideje

  2019-07-23

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X