Simonffy Péter

Objektív-sikerek a filmes életben - Simonffy Péter - Samsung

Hálát sokféleképpen ki lehet fejezni. Viszont, ha a hálaadás mögött őszinte érzelmek húzódnak, az még az irigykedőkben is megmozdít valamit. Főleg, ha olyan ember sikerének örülünk, aki úgy érezzük, meg is érdemli azt,

Simonffy Peti kitárulkozó videója egy belsőséges oldalról mutatja be két évének történetét, ami megváltoztatta az életét. Keményen dolgozott valamiért, ami az álma volt, és az idő őt igazolta, immár image filmje a Samsung TV-s felhasználású reklámjai között van. A harmonikus együttműködésért, ami pedig segített neki felemelkedni egy újabb szintre, köszönetet mond.

Története motiválóan hathat azok számára, akik álmokat kergetnek, a Samsung részéről pedig egy emberközpontú kommunikációról ad képet.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-11-25

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X