Kovács Ramóna

Nyaralás okoseszközökkel - Kovács Ramóna - Samsung

A mai világban már egy okostelefont is elegendő lehet magunkkal vinni a nyaralásunkra, hogy megörökítsük az élményeinket, és utólag nosztalgiázhassunk a gyönyörű képeket és videókat nézegetve.

Rami egy Samsung Galaxy S10+ telefonnal és egy Galaxy Watch Active órával indult el nyaralni. A videóban elárulja nekünk a saját praktikáit, hogy hogyan szokta utólag megszerkeszteni a fotóit, hogy még jobban mutassanak az Instagramon.

Egy aktív család számára a nyaralás elengedhetetlen része a mozgás és különféle sportok. A videóból megtudhatjuk, hogy ők milyen mozgásformákat gyakorolnak egy tengerparti kiruccanás során.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-08-18

 • Videó kategória

  Életmód, sport, tech

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X