Nessaj

Nessaj, azaz a Császárpingvin 2014 óta videózik aktívan főleg gaming, humor és sport témákban. Rendkívül aktív és jól mozdítható közössége amellett, hogy szórakoztató tartalmakat kap nap mint nap, oktató, fiatalokat nevelő videókkal is gazdagodik Nessaj által. 2019-re már 3 YouTube és egy Twitch csatornán illetve több mint 4 social média felületen kaphatják a Pingvinek a szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb tartalmakat.

Platformok

Néhány megvalósult project

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X