TheVR

Nem is olyan idegen légió - TheVR - Lenovo

A Lenovo a ThinkPad-el nem csak rajongói tábort szerzett magának a billentyűzete köré verbuválva, de egy olyan hagyományt indított el, ami design-ban újraírta az üzleti, munkacélokra használt laptopok világát.

A Legion 5 ugyan már nem a ThinkPad sorozat része, de mind design-jában, mind az átörökített billentyűzetében, de egyéb megoldásaiban is abszolút beleilleszkedik a sorozat által lefektetett hagyományokra.

Mivel a TheVR tesztjeiben az őszinteség a hitelesség alappillére, így itt is elhangoznak a gép hiányosságai, mint a csekély mennyiségű SSD tárhely. Pisti hozzáteszi, hogy ez csak a gamerek számára lehet hátrány, mert ugyan a Legion 5 teljesítményében megfelel egy belépő szintű gamer laptopnak, teljes kialakításában azt mutatja magáról is, hogy munkacélra használandó első sorban. Egyéb hardveres specifikációi pedig ezt alá is támasztják.

Egyéb adatok
 • Partner

  Lenovo

 • Készítés ideje

  2020-09-28

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X