TheVR

Nem is olyan idegen légió - TheVR - Lenovo

A Lenovo a ThinkPad-el nem csak rajongói tábort szerzett magának a billentyűzete köré verbuválva, de egy olyan hagyományt indított el, ami design-ban újraírta az üzleti, munkacélokra használt laptopok világát.

A Legion 5 ugyan már nem a ThinkPad sorozat része, de mind design-jában, mind az átörökített billentyűzetében, de egyéb megoldásaiban is abszolút beleilleszkedik a sorozat által lefektetett hagyományokra.

Mivel a TheVR tesztjeiben az őszinteség a hitelesség alappillére, így itt is elhangoznak a gép hiányosságai, mint a csekély mennyiségű SSD tárhely. Pisti hozzáteszi, hogy ez csak a gamerek számára lehet hátrány, mert ugyan a Legion 5 teljesítményében megfelel egy belépő szintű gamer laptopnak, teljes kialakításában azt mutatja magáról is, hogy munkacélra használandó első sorban. Egyéb hardveres specifikációi pedig ezt alá is támasztják.

Egyéb adatok
 • Partner

  Lenovo

 • Készítés ideje

  2020-09-28

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X